fbpx

YAKKAIR LITE 1

kayak

ЗАБАВА НА ПЛАЖА !

YAKKAir вклопен во неговата торба е лесен за носење. Се дува за неколку минути со пумпа под видок притисок. Дизајниран е за едно лице, стабилен, брз со мала тежина.

bag

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРСКА ВОДА
БЕЛА ВОДА
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
327cn 89cm 10kg 1 воздрасен 109kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и абење.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници