fbpx

Нудиме различни весла за кајаци, со што го имаме најдобриот избор за секој кајак и веслачки стил. Мини веслата «Beach» (за рекреационо кајакарство), «Sport» весла (за Allround и спортски кајаци), «Sport Soft Grip» весла (изработени од алуминиум и пена) и «Adventure» весла (материјал од врвен квалитет, за долги возења), ќе ви помогнат да го најдете совршеното весло за вас.

Врвовите на нашите Sport и Adventure весла се специјално дизајнирани за максимален комфор при веслање. Централното „ребро“ го зацврстува целиот врв, овозможувајќи еднаква и ефикасна распределба на вашето и движењето на водата во текот на веслањето. Исклучително лесни во рака и удобни за користење, нашите весла ќе ви донесат врвни резултати #НаВода.