fbpx

СОВРШЕНА ЗАШТИТА ЗА ВАШАТА SUP ДАСКА

Заштитете ја вашата SUP даска од различни удари и високи температури со нашите специјални футроли. Со дизајн кој совршено одговара на даската, футролите се изработени од PolyPro – материјал кој е екстремно издржлив и отпорен на топлина. Футролите исто така имаат цврсти патенти и квалитетни ремени за на рамо, правејќи ги совршени за патување и чување на даската.

Loupe_Housse_BIC-SUPГолемини:

292.6 cm футрола

Препорачлива за следниве даски:
– 280.416 cm Performers
– 292.6 cm Ace-Tec Original
– 292.6 cm Big Boy Surfboard
– 256.032 / 286.512 cm Dura-Tec Original
– 246.888 / 274.32 / 286.512 cm Wave Pro

304.8 cm футрола

Препорачлива за следниве даски:
– сите даски со должина од 304.8 cm или помали
– 304.8 cm Cross
– 304.8 cm Soft
– 286.512 cm Wave Pro
– 277.368 cm Dura-Tec
– 304.8 Torre (Earth)

323.088 cm футрола

Препорачлива за следниве даски:
– за сите 323.088 cm Performers/Originals
– 316.992 cm Dura-Tec
– 323.088 Pass (Earth)

335.28 cm Cross футрола

Совршена за 335.28 cm Cross даската

353.568 cm футрола

Препорачлива за следниве даски:
– 353.568 cm Performers
– 347.472 cm Dura-Tec
– 353.568 cm Pass (Earth)

335.28 cm Touring футрола

Совршена за 335.28 cm Wing

384.048 cm Touring футрола

Препорачлива за следниве даски:
– 384.048 cm Wing
– 384.048 cm Tracers & World Series
– 384.048 cm Biscayne (Earth)

426.72 cm Touring футрола

Препорачлива за следниве даски:
– 426.72 cm Nova Scotia (Earth)