fbpx

OUASSOU

OUASSOU KAYAK

ЗАБАВЕН КАЈАК !

Ouassou е дизајниран за забава на плажа. Дизајнот овозможува лесен пристап на телото и удобно сурфање и комфорност при бранови. Неговиот облик е направен од даските за сурфање и родео кајаците. Благиот врв и страничниот железен дизајн обезбедуваат стабилна насока. Вашето тело притоа можете да го заштитите со држење на нозете со ремени  кога сте во потрага  за поголема контрола на брановите.

Во верзијата од 2013 Ouassou има три додатоци на трупот кои вклучуваат сет на меки перки. Нив може да ги земете како дополнителна опрема и имаат мала тежина, лесни за ракување, транспорт и складирање.

ouassou

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МАЛИ БРАНОВИ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
ЕЗЕРСКА ВОДА
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 259cm 78cm kg 1 воздрасен + 1 дете 109kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници