fbpx

KALAO

kalao

ФАМИЛИЈАРЕН КАЈАК

Kalao Е 4х4 кајак. Со подеднаква леснотија може да го користите на море, река или за забава. Дизајниран за сите авантури. Како и останатите наши кајаци и овој се карактеризира со многу иновации. Има стабилен труп за 2 воздрасни и 2 деца. Овој кајак претставува комбинација на старото семејно кану и безбедна положба на новите кајаци. Може да се прилагоди на електричен мотор, исклучително е стабилен и она што е најважно е непотонлив.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРО
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 436cm 87cm 39kg 2 воздрасни + 2 деца 309kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници