fbpx

380cm x 73 cm C-TEC TRACER

ДАСКА ЗА ТУРНЕИ СО ТРКАЧКИ ПРЕДИСПОЗИЦИИ !

Од 2015 овој модел може да се пофали со импресивните перформанци кои водат до поголема брзина и стабилност. Има намалена тежина, но зголемена удобност.

Може да се каже дека овој модел нема мана, а како дополнителен плус зашто да го одберете е дополнителната заштита против подгревање на сонце.

ПРОГРАМА

ТРКА
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
380cm 73CM 280 L 12kg 95kg