fbpx

BORNEO FISHING

BIC SPORT

ЦЕЛОСНА СЛОБОДА ВО РИВОЛОВОТ !

Borneo е 4 метри долг кајак кој гарантира стабилно кајакарење и ловење на риби. Може да изберете кајакарење со еден или со двајца без притоа да се изгуби стабилноста или удобноста. Има гоем багажен простор и вграден систем на тркалца. Лесно се приспособува и како морски кајак.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
JMC-Design 408cm 84cm 34kg 2 воздрасни + 1 дете 249kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници