fbpx

BILBAO FASHION

bilbao

МОДЕРЕН И ЗАБАВЕН

Bilbao е повеќенаменски кајак кој е соодветен како за почетници, така и за веќе искусни кајакари. Соодветен е за спортување, истражување, нуркање па и за авантура со деца. Дизајниран е така што Ви ги олеснува сите авантури, и движењето е речиси без напор. Неговата тежина и намалена големина го прават лесен за чување и транспорт.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МАЛИ БРАНОВИ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
ЕЗЕРСКА ВОДА
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 434cm 87cm 39kg 1 воздрасен + 1 дете 309kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и абење.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници