fbpx

279.4cm PERFORMER

НОВАТА КЛАСИКА !

Нашиот тим долго време работеше на наоѓање на решение за да се направи подобра и полесна верзија на предходно најпродаваната даска. Со нејзините 279.4cm оваа даска е одлична дури и за почетници. Има стабилна површина што му дава сигурност на оној кој сурфа. Со оваа даска сурфањето може да отиде на ново ниво.

Притоа со новата димензија таа е полесна за транфер и чување.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
279.4cm 31″1/2 4″1/4 145 L 10.8kg 81.6kg