fbpx

320.04cm PERFORMER WIND

SUP + СУРФАЊЕ НА ВЕТЕР !

Стабилна даска со која може да сурфате на ветер. Дизајнирана за почетници на ветер до90кг и јавачи на бранови до 100кг. Се одликува со ширина и волумен кои влеваат доверба и затоа е погодна за повеќе намени. Има нова ERGO-GRIP рачка која ја прави даската полесна за носење.

Полесен транспорт – помал замор.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
320.04cm 31″1/2 4″1/4 145 L 11.7kg 90.6kg