fbpx

320.04cm PERFORMER SOFT

ДОКАЖАНИ ПЕРФОРМАНСИ !

Оваа даска е дизајнирана за изведувачи до 80кг и јавачи до 100кг. Се одликува со ширина и волумен кои влеваат доверба и затоа е погодна за повеќе намени. Има нова ERGO-GRIP рачка која ја прави даската полесна за носење.

Полесен транспорт – помал замор.

SOFT – Меката технологија која е користена за овие даски им дава на даските неспоредлива издржливост.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ
ФИТНЕС

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
320.04cm 31″1/2 4″1/4 145 L 11.7kg 90.6kg