fbpx

304.8cm x 76.2cm ГУМЕНА ДАСКА

ШИРОК СПЕКТАР !

Овие даски ви овозможуваат широк спектар на авантури. Од крстарење по мирна вода до сурфање по океански бранови. Оваа мала даска е наменета за сурфачи до 79.3kg. Исто така може да биде и за поискусни сурфачи, во потрага по подобри вештини.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
304.8cm 76.2cm 15.24cm 145 L 8.6kg 80kg