fbpx

YAKKAIR LITE 2

КАYAK

СПОРТ НА ПЛАЖА !

YAKKAir вклопен во неговата торба е лесен за носење. Се дува за неколку минути со пумпа под видок притисок. Дизајниран е за две особи, но лесно може да се прилагоди за соло кајакарење.

bag

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРСКА ВОДА
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
408cm 96cm 13kg 2 воздрасни 249kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и абење.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници