fbpx

YAKKAIR LITE 1

kayak

ЗАБАВА НА ПЛАЖА!

YAKKAir Lite 1 вклопен во неговата торба е лесен за транспорт. Се надувува за неколку минути со пумпа под видок притисок. Дизајниран е за едно лице, ултра стабилен, брз и со мала тежина.

bag

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРСКА ВОДА
ДИВИ ВОДИ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
327cm 89cm 10kg 1 возрасен 109kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени за максимална издржливост
2- Предни и задни браници кои имаат можност да се менуваат и даваат дополнителна заштита од триење и абење. Обложени се со 7 mm полиетилен анти УВ слој. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници