fbpx

YAKKAIR HP2 FISHING

kajak

ЦЕЛОСНА СЛОБОДА ВО РИБОЛОВОТ !

YAKKAir вклопен во неговата торба е лесен за носење. Се дува за неколку минути со пумпа под видок притисок. Дизајниран е за двајца, стабилен, брз со мала тежина =20 кг. Со овој кајак имате сигурен  и лесен риболов и зафаќа мал складишен простор.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
408cm 97cm 14kg 2 воздрасни 249kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и абење.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници