fbpx

TRINIDAD

bic trinad

ДВОЈНА КОМПАТИБИЛНОСТ

Trinidad е наменен за одмор, компатибилен, може да се сместат двајца воздрасни и дете. Стабилен и погоден за секоја ситуација – семејни излети, за веслање и истражување. Дава можност за сместување на багаж кој ви е потребен и различна опрема за вашата авантура. Исто така она што го прави овој кајак поразличен е можноста за прикачување мал електричен мотор на него.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МАЛИ БРАНОВИ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
ЕЗЕРСКА ВОДА
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 358.14cm 84cm 28kg 2 воздрасни + 1 дете 181kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници