fbpx

TRINIDAD FISHING

fishing

ТОТАЛНА СЛОБОДА ВО РИБАРЕЊЕТО !

Trinidad е кајак кој ви овозможува да ловите риба во пар, но не ја исклучува можноста за соло кајакарење. Дизајниран е така што има одличен простор за складирање, како и за чување на вашите додатоци за риболов. Исто така овој кајак има можност за прикачување на мал електричен мотор.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МАЛИ БРАНОВИ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 358cm 84cm 29kg 2 воздрасни + 1 дете 199kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници