fbpx

TOBAGO FASHION

TOBAGO

ЗАБАВЕН И МОДЕРЕН

Tobago е совршен кајак за целото семејство и сите употреби. Неговите седишта и долго бараниот дизајн овозможуваат неколку можности за користење. За двајца воздрасни со 1 или 2 деца. Централното седиште на овој кајак, притоа е во форма на седиште за мотор и е многу практично, посебно за деца. Кајакот исто така има простор за кеса или кутија доколку одите на излет. Линиите на кајакот дозволуваат спортување со дополнителни членови на екипажот, не губејќи на удобноста или безбедноста. Овој модел има тркало на задниот дел за полесен транспорт.

Tobago несомнено е брз, удобен морски кајак.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРСКИ ВОДИ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
393cm 84 31kg 2 воздрасни + 1 дете 249kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници