fbpx

OUASSOU FASHION

OUASSOU KAYAK

ЗАБАВЕН И МОДЕРЕН !

Ouassou е дизајниран за забава на плажа. Дизајнот овозможува лесен пристап на телото и удобно сурфање и комфорност при бранови. Неговиот облик е направен од даските за сурфање и родео кајаците. Благиот врв и страничниот железен дизајн обезбедуваат стабилна насока. Вашето тело притоа можете да го заштитите со држење на нозете со ремени  кога сте во потрага  за поголема контрола на брановите.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МАЛИ БРАНОВИ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
ЕЗЕРСКА ВОДА
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 259cm 78cm 17kg 1 воздрасен + 1 дете 109kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници