fbpx

KALYMA

KAYAK KALYMA

СПОРТ НА ПЛАЖА

Kalyma е фамилијарен, забавен кајак за на плажа, отворено море или река.

Удобен, естетски префинет и стабилен кајак. Има подвижни седишта кои се прилагодуваат на должината на нозете. Исто така има џебови за складирање, три независни гумени делови и перка која може да се отстрани.

Доаѓа во комплет со торбичка, мерач на притисок и комплет за поправање.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРСКА ВОДА
БЕЛА ВОДА
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
270cm 94cm 14kg 2 воздрасни 199kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и абење.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници