fbpx

JAVA

BIC SPORT JAVA

АВАНТУРИСТ !

Java од 2016 се карактеризира со стабилност. Тој е едносед кој овозможува амбициозни излети и патувања. Има високо квалитетни иновативни карактеристики- широка, рамна површина на задниот простор што овозможува голема носливост, составни тркала за полесен транспорт, дизајн лесен за складирање и облик кој ќе ви помогне да пловите со минимален напор. Исто така вклучува и одлична дополнителна опрема со која може да го прилагодите кајакот за риболов, патување или нова авантура.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
ЕЗЕРСКИ ВОДИ
БЕЛА ВОДА
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
JMC-Design 408cm 71cm 29kg 1 воздрасен 149kg

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

✔ Пилотска кабина – зголемена удобност
✔ Огромна задна површина – простор за складирање
✔ Широк волумен – поголема управувачка контрола
✔ Тркала кои се чуваат под задната палуба – за лесен транспорт
✔ Верзија за риболов
✔ Стандартна верзија
✔ Турнеа верзија

bic sport
bic sport

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници