fbpx

JAVA TOURING

kajaci

ЦЕЛОСНА СЛОБОДА ВО РИВОЛОВОТ !

Новиот модел на Java дава најголема безбедност до сега. А, со должина повеќе од 4 метри овозможува да си дозволите долги и возбдливи авантури. Притоа има сладишен простор кој сето тоа ќе ви го олесни. Овој кајак, лесно може да се прилагоди за морско кајакарење.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МОРЕ
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
БЕЛА ВОДА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
JMC-Design 408cm 71cm 29kg 1 воздрасен 149kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и оштетување.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници