fbpx

335.28cm CROSS ADV

ПОСЕБНА ДАСКА ЗА ФАМИЛИЈАРНА ЗАБАВА, ФИТНЕС И ЈОГА !

Во 2013 овој модел е награден од списанието Outside Magazine “Gear of the Year”. Дизајниран е така што одлично се снаоѓа во сите услови, не губејќи ја својата стабилност. Може да уживате во вашите јога или фитнес вежби или да се препуштите на семејната забава.

Има нова ERGO-GRIP рачка која ја прави даската полесна за носење.

Полесен транспорт – помал замор.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
ФИТНЕС

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
335.28cm 84.6CM 5″1/2 260 L 15.4kg 129.2kg