fbpx

Што е SUP?(Standup Paddleboarding)

0
0
SUP претставува акроним од англискиот јазик кој значи Standup Paddleboarding. Слично како и многу други интернационализми ова не би можело да се преведе конкретно на македонски. Меѓутоа, овој [...]

Тест возење: Новиот BIC SUP 10’6 PERFORMER

0
1
Новата серија SUP даски е веќе тука, па време е да се стави на тест. Професионалните тестери од Интернационалниот магазин за SUP ја извадија 10’6 PERFORMER серијата на вода, а подолу може да [...]