fbpx

BILBAO FISHING

bilbao kayak

ЦЕЛОСНА СЛОБОДА ВО РИБОЛОВОТ !

Bilbao  со својата значително заоблена форма на трупот гарантира голема стабилност и целосна безбедност при риболовот. Специфичниот дизајн и врвниот квалитет овозможуваат да носите било каков вид на товар. Намалената тежина и должина на овој модел го прават лесен за чување и транспорт.

ПРОГРАМА

ПЛОВНИ СВОЈСТВА
СТАБИЛНОСТ
МАЛИ БРАНОВИ
БЕЛА ВОДА
ПОДВИЖНОСТ
ПРАВОЛИНИСКИ
МОРЕ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДИЗАЈН ДОЛЖИНА ШИРИНА ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ МАХ ИЗДРЖЛИВОСТ
FRITSCH Associes.com & BIC Sport 299cm 78cm 22kg 1 воздрасен + 1 дете 119kg

ТЕХНОЛОГИЈА

technology

1- Трупот и палубата се направени со максимална издржливост на железото.
2- Предни и задни браници кои се променливи и даваат заштита од триење и абење.
7 mm полиетилен слој анти УВ. Силно издржливи, отпорни на удари и гребаници

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.