fbpx

288.4cm x 81.2cm WAVE

ПРОФЕСИОНАЛНА И СТАБИЛНА ДАСКА !

После долги години истражување нашиот тим направи совршена даска за повеќе нивоа. Со WAVE серијата може безгрижно да се впуштите и во најголемата брановита авантура и да имате пријатно веслање.

Моделот е достапен во 6 големини, така што имате можност да ја најдете најсовршената даска за вас.

ПРОГРАМА

БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
288.4cm 81.2CM 145L 10kg 90.7kg