fbpx

279cm x 91.4cm RIVER

СПЕЦИЈАЛНА ГУМЕНА ДАСКА

Дизајнот на оваа даска овозможува максимална стабилност и коплетна контрола врз подвижноста.

Ранец, пумпа и мерач доаѓаат со стандардната опрема

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ФИТНЕС
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
279cm 91CM 270 L 9kg 90kg