fbpx

299cm DURA-TEC ORIGINAL

СОЛИДНА ДАСКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ !

Одлична цена на даска со најлесна тежина на пазарот. Совршена за сигурно влегување во сурферските води.

Обезбедува високо ниво на издржливост и безбедност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕА
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
299cm 23″1/4 185L 17kg 90kg