fbpx

254cm ORIGINAL KIDS

СОЛИДНА ДАСКА ЗА ДЕЦА !

Одлична цена на даска со најлесна тежина на пазарот. Совршена за сигурно влегување во сурферските води.

Обезбедува високо ниво на издржливост и безбедност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕА
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
254.5cm 23″1/4 72L 9.9kg 36kg