fbpx

254cm x 71.12cm ГУМЕНА ДАСКА

ШИРОК СПЕКТАР !

Овие даски ви овозможуваат широк спектар на авантури. Од крстарење по мирна вода до сурфање по океански бранови. Оваа мала даска е наменета за деца и мали сурфачи до 54.4311kg. Исто така може да биде и за поискусни сурфачи, во потрага по подобри вештини.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
254cm 71.12cm 10.16 145 L 6.8kg 45.6kg