fbpx

320cm THE PASS

ДЛАБОКО ОД ПРИРОДАТА !

Засилени додатоци кои ви овозможуваат пловење со леснотија. Шините се засилени со лен влакна, за дополнителна издржливост на вода, но и надвор од неа.

Палубата обезбедува исклучителна удобност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
320m 76 155L 11kg 86kg