fbpx

284cm DURA-TEC ORIGINAL

СОЛИДНА ДАСКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ !

Одлична цена на даска со најлесна тежина на пазарот. Совршена за сигурно влегување во сурферските води.

Обезбедува високо ниво на издржливост и безбедност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕА
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
284cm 23″1/4 120L 13kg 61kg