fbpx

380cm WING RED

ПОДОБРО, ПОБРЗО, ПОТИВКО !

Дизајнирана даска за фитнес, трки, турнеи и крстарење.

Несомнено совршен дизајн кој и дава на даската неизмерна издржливост, што ја прави истата совршена за долги патеки.

Има носливост до 117кг без притоа да загуби од нејзината стабилност и сигурност. Збогатена е со ACE-TEC рачка за полесен транспорт без напор.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТРКА
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
380cm 76CM 285 L 15.4kg 117kg