fbpx

426cm x 60cm C-TEC TRACER WS

БРЗИНА СТАБИЛНОСТ, ЕФИКАСНОСТ

Ако сте во потрага по брза, сестрана даска оваа светска серија е вистински избор за вас.

Со намалена тежина, овозможена е уште поголема брзина од другите серии без притоа да изгуби на својата стабилност и удобност. Исто така има специјална заштита од подгревање на сонце.

⛱ Одобрено и тестирано од светски познати тркачи Eric Terrien, Chase Kosterlitz, Celine Guesdon како и од BIC SUP дизајнерскиот тим.

ПРОГРАМА

ТРКА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
426cm 60CM 275 L 12kg 83.9kg