fbpx

381cm x 76.28cm SUP AIR TOURING

НАГРАДЕН ДИЗАЈН ЗА ДОЛГИ ПАТЕКИ !

Несомнено совршен дизајн кој и дава на даската неизмерна издржливост, што ја прави истата совршена за долги патеки.

Даската со нејзиниот дијан е наградена од списанието Men’s Journal.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТРКА
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
381cm 76.2CM 15.2 305 L 10.4kg 108.6kg