fbpx

381cm x 73cm BISCAYNE

ДЛАБОКО ОД ПРИРОДАТА !

Засилени додатоци кои ви овозможуваат пловење со леснотија. Шините се засилени со лен влакна, за дополнителна издржливост на вода, но и надвор од неа.

Палубата обезбедува исклучителна удобност и има носливост до 108кг.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТРКА
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
381cm 73 305L 12kg 108kg