fbpx

381cm x 71cm BISCAYNE

ДЛАБОКО ОД ПРИРОДАТА !

Засилени додатоци кои ви овозможуваат пловење со леснотија. Шините се засилени со лен влакна, за дополнителна издржливост на вода, но и надвор од неа.

Палубата обезбедува исклучителна удобност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТРКА
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
381cm 71 285L 12kg 86kg