fbpx

350.52cm PERFORMER WIND

SUP + СУРФАЊЕ НА ВЕТЕР !

Стабилна даска со која може да сурфате на ветер. Дизајнирана за почетници на ветер до90кг и јавачи на бранови до 100кг. Се одликува со ширина и волумен кои влеваат доверба и затоа е погодна за повеќе намени. Има нова ERGO-GRIP рачка која ја прави даската полесна за носење.

Полесен транспорт – помал замор.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
350.52cm 31″1/2 4″1/4 215 L 14.9kg 108kg