fbpx

350.52cm PERFORMER SOFT

ФАМИЛИЈАРЕН ИЗБОР !

Оваа даска е идеална за фамилии, за сите оние кои сакаат на даската да има место и за нивното дете или домашно милениче. Нејзината издржливост е напредна, до 120кг. Се одликува со ширина и волумен кои влеваат доверба и затоа е погодна за повеќе намени. Има нова ERGO-GRIP рачка која ја прави даската полесна за носење.

Полесен транспорт – помал замор.

SOFT – Меката технологија која е користена за овие даски им дава на даските неспоредлива издржливост.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ
ФИТНЕС

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
350.52cm 31″1/2 4″1/4 215 L 13.7kg 120kg