fbpx

354cm DURA-TEC ORIGINAL

СОЛИДНА ДАСКА ЗА ДЕЦА !

Одлична цена на даска со најлесна тежина на пазарот. Совршена за сигурно влегување во сурферските води.

Обезбедува високо ниво на издржливост и безбедност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕА
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
354cm 81cm 205L 18.5kg 95.5kg