fbpx

335.28cm WING WAHINE

ПОДОБРО, ПОБРЗО, ПОТИВКО !

Несомнено совршен дизајн кој и дава на даската неизмерна издржливост, што ја прави истата совршена за долги патеки.

Совршена е за почетници, лесна со богата платформа која дава стабилност и сигурност. Збогатена е со ACE-TEC рачка за полесен транспорт без напор.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТРКА
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
335.28cm 73.6CM 220 L 12.2kg 77.1kg