fbpx

320cm x 83.8cm ГУМЕНА ДАСКА

ШИРОК СПЕКТАР !

Овие даски ви овозможуваат широк спектар на авантури. Од крстарење по мирна вода до сурфање по океански бранови. Оваа мала даска е наменета за деца и мали сурфачи до 90.7kg. Исто така може да биде и за поискусни сурфачи, во потрага по подобри вештини.

ПРОГРАМА

ПОВЕЌЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ДЕБЕЛИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
320cm 83.82cm 15.24 290 L 9kg 90.6kg