fbpx

320.04cm WIND

SUP + СУРФАЊЕ НА ВЕТЕР !

Стабилна даска со која може да сурфате на ветер. Дизајнирана за почетници на ветер до90кг и јавачи на бранови до 100кг. Се одликува со ширина и волумен кои влеваат доверба и затоа е погодна за повеќе намени. Има нова ERGO-GRIP рачка која ја прави даската полесна за носење.

Полесен транспорт – помал замор.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕИ
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
230cm 83CM 290L 9.5kg 90.8kg