fbpx

320cm x 86cm FITNESS

СПЕЦИЈАЛНИ ГУМЕНИ ДАСКИ !

Ултра стабина даска која ви дозволува да се опуштите и да ги изведете вашите јога движења на површина од 86цм.

Исто така има намалена тежина што овозможува лесен транспорт и чување.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКА
ФИТНЕС
ТУРНЕИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
320cm 86CM 290 L 9.5kg 99.7kg