fbpx

314.9cm DURA-TEC ORIGINAL

СОЛИДНА ДАСКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ !

Одлична цена на даска со најлесна тежина на пазарот. Совршена за сигурно влегување во сурферските води.

Обезбедува високо ниво на издржливост и безбедност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ТУРНЕА
БРАНОВИ

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
314.9cm 78cm 175L 15kg 83kg