fbpx

304cm TORRE

ДЛАБОКО ОД ПРИРОДАТА !

Засилени додатоци кои ви овозможуваат пловење со леснотија. Шините се засилени со лен влакна, за дополнителна издржливост на вода, но и надвор од неа.

Палубата обезбедува исклучителна удобност.

ПРОГРАМА

СЕНАМЕНСКО
ФИТНЕС
ТУРНЕА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ДОЛЖИНА ШИРИНА ВОЛУМЕН ТЕЖИНА НОСЛИВОСТ
304cm 83 195L 10kg 83kg